“CNN” со приказна за момците од Велес кои направија милиони


“CNN” објави приказна за целата индустрија посветена на создавање на лажни американски вести кои се создаваат во Велес, Македонија.

Погледнете го видеото.

Посетете го нашиот спонзор: