Subaru WRX STI со нов рекорд на Nürburgring со време од 6m 57.5s


Погледнете го видеото како Subaru WRX STI го поставува новиот рекорд за најбрза кола со 4 врати.

На листа од најбрзи времиња може да се види дека една кола која го почнала животот како фамилијарно возило може да е исто така брза како и Porsche 918 Spyder која се рачуна za Hypercar.